Bildekorationer

Bildekoration till bröllopBildekorationer till bröllop

Bildekorationer till bröllop är en del av bröllopsplaneringen. Om man dekorerar bröllopslokalen och kyrkan vill man självklart  åka i en vacker bil. Dekorera din bil med girlanger, speciella bilskyltar med text, vimplar och flaggor.  Kombinera girlanger av tyll med blombuketter i bröllopets färger. Sätt en skylt med texten Just Married för att visa till andra att ni är nygifta. I vår webbshop erbjuder vi stort utbud av organza tyg och band i olika färger som passar bra att dekorera bilen när du vill göra dekorationer själv. Annars finns färdiga dekorationer som man kan fästa på bilen. Du väljer färgen och vilka dekorationer passar just din bil och ditt bröllop. Bara fantasin sätter gränser och vi hjälper er att förverkliga era drömmar och idéer.

Bildekoration till bröllop som girlanger, burkar och olika kit hittar du hos oss.
Girlang av vit organzatyg med vita satinblommor.Passar perfekt att dekorera både bil eller bord.
Finns även dekor för att dekorera dörrar på bilen.Matcha med våra murgröna girlanger, rosrankor eller andra konstgjorda blommor.


Smycka brudparets bil med eleganta skyltar som MR-MRS eller Just Married. 
Populära skyltar som är en klassiker sedan länge i samband med en vigsel.

Burkar till bröllopsbilen är ett bra sätt att uppmärksamma folk på att ni har gift Er. Samtidigt det är fin dekoration som kan kompletteras med vimplar, girlanger och bilskyltar.          

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 48

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 24 av totalt 48

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
Bildekorationer
Minimal Price: kr25.00
4.0 / 1 Review(s)