Bordsdekorationer

Bordsdekorationer

Bordsdekorationer

Bordsdekorationer är något som alla har på sitt bröllop, mer eller mindre. Men det finns där och sedan är det upp till var och en hur mycket man ska ha.
Vi har plockat fram allt från vackra dukar, servetter, bordslöpare till engångsartiklar. Hos oss hittar du även konfetti, girlanger, servettringar, bordsnummer och placeringskort. Du kan även välja vackra bröllopsglas som kan ställas till brudparet på honnörsbordet.

Att välja bröllopstema är inte lätt i början, men när man väl valt det, eller ett färgtema, blir det lättare att finna produkter som passar just er. Om man valt ett färgtema kan ni kolla under vald färg hos oss. Vi har färgteman så ni lätt kan hitta alla produkter i er färg. Vilket underlättar för er. Det är en fördel med att beställa, man kan sitta i lugn och ro utan stess. Kolla i sin egna takt.
När man väl valt sitt tema kan vi rekomendera dessa tre saker att kolla efter:
1. Servetter. Vilken typ av servett vill ni ha, tyg eller papper? Vi har båda delar. Vilka nyanser osv.
2. Placeringskort. Det är ett måste kan vi tycka. Det underlättar för både er och gäster att veta vart man ska sitta. Kolla så ni beställer tillräckligt många så alla har, gärna några extra ifall man råkar skriva fel osv.
3. Konfetti. Bordskonfetti i t.ex. guld att strö lite var stans på borden ger en otrolig effekt. Det är en billig dekoration som täcker en stor yta.

Ni är välkomna att höra av er till vår kundtjänst om ni skulle behöva råd.

Läs mer »

Artiklar 1 till 24 av totalt 791

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 791

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Bordsdekorationer
Minimal Price: kr9.00
4.7 / 19 Review(s)