Swipe to the left

Bröllopsblogg

RSS-kanal

Spartips från Banken - Inför bröllopet

Av Ausra Karlsson 7 dagar sedan 27 Visningar 0 Kommentarer

Spartips från Banken - Inför bröllopet

I denna inlägg har vi fått möjlighet att kontakta Sparbanken i Tanum.
Vi frågade dem om de har möjlighet att skriva ned och tipsa oss om just deras spartips inför bröllopet. Vad ska man tänka på och hur man snabbast kan spara pengar. Nedan kommer de i punktform och det är Emelie på Sparbanken som hjälpt oss så snällt med detta.

Guldbröllop

Av Ausra Karlsson 15 dagar sedan 39 Visningar 0 Kommentarer

Guldbröllop

Man säger att när man varit gifta i 50 år så firar man guldbröllop. Vilket är fantastiskt och något man strävar efter. För visst är ju tanken att man ska vara gifta livet ut?
Genom motgång och framgång.

Diversebutik och bensinstation blev bröllopsbutik

Av Bröllopsdekorationer.com 22 dagar sedan 361 Visningar 0 Kommentarer

Historien om diversebutik och bensinstation som blev bröllopsbutik

1959 startade Anna och Bertil Karlsson en diversebutik och bensinstation i Fisketorp. De sålde allt ifrån hästskor till bult, skruv, kläder och annat. Tillsammans drev de butiken i samma anda i 39 år tills den stängdes 1998. Butiken stod öde i över 13 år men den 22 maj 2011 startades den igen, av Ausra Karlsson. Det var självklart att den skulle heta Annas Butik eftersom det var Ausras svärmor som tidigare hade drivit butiken. Ausras mål var att behålla den gamla inredningen i butiken som fanns kvar sedan 60-talet, men sortimentet skulle istället vara dekorationer för bröllop och fest.

Recept på cupcakes

Av Anna 23 dagar sedan 731 Visningar 0 Kommentarer

Vi tänkte dela med oss av recept på cupcakes, då det är något som har blivit allt mer populärt på bröllop och andra fester. De finns de som till exempel kör cupcakebuffé istället för tårta. Det går att göra i många olika varianter, man kan göra små cupcakes, stora, olika färger eller hålla sig till ett färgtema. Det går att dekorera på olika sätt och duka fram på en massa inspirerande sätt, varför inte använda dig av en cupcakeställning?

7 tips till annorlunda gästbok till bröllop

Av Ausra 5 months ago 1106 Visningar 0 Kommentarer

7 tips till annorlunda gästbok till bröllop

Behöver du tips på annorlunda och roliga alternativ på gästbok? Vill du överraska dina gäster och samtidigt samla önskningar på ett roligt set? Här kommer några idéer till annorlunda gästbok till bröllop :

Att tänka på inför bröllopet del 2

Av Bröllopsdekorationer.com 8 months ago 1159 Visningar 2 comments

Nu har vi kommit till andra delen i bloggserien "Att tänka på inför bröllopet". Läs gärna första delen, som handlar om vad som är bra att tänka på från den dagen ni bestämmer er för att gifta er till 9 månader innan bröllopet. Som vi också nämnde i det inlägget så är det mycket att tänka på inför sitt bröllop, därför vill vi hjälpa dig med en smart checklista. Nu har vi kommit till 6-3 månader innan den stora dagen.

Bröllopsdekorationer - Tema Mörkrött, Guld & Vitt

Av Ausra Karlsson 8 months ago 342 Visningar 0 Kommentarer

Vilket tema ska man ha på bröllopet? Vilka bröllopsdekorationer behövs? Vilka färger?

Många frågor och mycket planering men när man väl bestämt sitt tema eller färger brukar det flyta på.

Tips för enkelt och billigt budget bröllop

Av Bröllopsdekorationer.com 9 months ago 1286 Visningar 0 Kommentarer

Ett bröllop kan kosta allt mellan några hundralappar och många tusentals kronor. Vill du ha tips på hur du kan få ner kostnaderna så tänkte vi i detta inlägg ge dig några tips på hur du kan anordna ett enkelt och billigt budget bröllop.

Bröllopsdagar

Av Ausra Karlsson 9 months ago 378 Visningar 0 Kommentarer

Alla firar bröllopet i olika många dagar, någon firar en dag medan andra firar en hel vecka. Oavsett så är bröllopsdagarna lyckliga, intensiva och går alltför fort. Håller ni med?

Ni kommer att få följa med på ett bröllop som använde sig av våra dekorationer, ett helt magiskt bröllop

Gästböcker

Av Ausra Karlsson 9 months ago 332 Visningar 0 Kommentarer

Gästbok

Oavsett vad för kalas eller tillställning man ska ha är det alltid kul med en gästbok. Ett minne från dagen från alla som närvara. Många brukar skriva små hälsningar och lyckönskningar till personen som man firar.

När man tänker på gästböcker så brukar man reflektera till en "vanlig" bok. Men nu ska vi vidga era vyer! Vi har gästböcker i alla dess former, för att de ska passa alla. Först ut är dessa två tavlor, med antingen små moln eller hjärtan som gästerna skriver små lyckönskningar på för att sedan stoppa ned i tavlan. Otroligt fint.