Swipe to the left

Bröllopsblogg

RSS-kanal

7 tips till annorlunda gästbok till bröllop

Av Ausra 3 months ago 913 Visningar 0 Kommentarer

7 tips till annorlunda gästbok till bröllop

Behöver du tips på annorlunda och roliga alternativ på gästbok? Vill du överraska dina gäster och samtidigt samla önskningar på ett roligt set? Här kommer några idéer till annorlunda gästbok till bröllop :

Att tänka på inför bröllopet del 2

Av Bröllopsdekorationer.com 6 months ago 1014 Visningar 2 comments

Nu har vi kommit till andra delen i bloggserien "Att tänka på inför bröllopet". Läs gärna första delen, som handlar om vad som är bra att tänka på från den dagen ni bestämmer er för att gifta er till 9 månader innan bröllopet. Som vi också nämnde i det inlägget så är det mycket att tänka på inför sitt bröllop, därför vill vi hjälpa dig med en smart checklista. Nu har vi kommit till 6-3 månader innan den stora dagen.

Bröllopsdekorationer - Tema Mörkrött, Guld & Vitt

Av Ausra Karlsson 6 months ago 275 Visningar 0 Kommentarer

Vilket tema ska man ha på bröllopet? Vilka bröllopsdekorationer behövs? Vilka färger?

Många frågor och mycket planering men när man väl bestämt sitt tema eller färger brukar det flyta på.

Tips för enkelt och billigt budget bröllop

Av Bröllopsdekorationer.com 6 months ago 1084 Visningar 0 Kommentarer

Ett bröllop kan kosta allt mellan några hundralappar och många tusentals kronor. Vill du ha tips på hur du kan få ner kostnaderna så tänkte vi i detta inlägg ge dig några tips på hur du kan anordna ett enkelt och billigt budget bröllop.

Bröllopsdagar

Av Ausra Karlsson 6 months ago 290 Visningar 0 Kommentarer

Alla firar bröllopet i olika många dagar, någon firar en dag medan andra firar en hel vecka. Oavsett så är bröllopsdagarna lyckliga, intensiva och går alltför fort. Håller ni med?

Ni kommer att få följa med på ett bröllop som använde sig av våra dekorationer, ett helt magiskt bröllop

Gästböcker

Av Ausra Karlsson 7 months ago 253 Visningar 0 Kommentarer

Gästbok

Oavsett vad för kalas eller tillställning man ska ha är det alltid kul med en gästbok. Ett minne från dagen från alla som närvara. Många brukar skriva små hälsningar och lyckönskningar till personen som man firar.

När man tänker på gästböcker så brukar man reflektera till en "vanlig" bok. Men nu ska vi vidga era vyer! Vi har gästböcker i alla dess former, för att de ska passa alla. Först ut är dessa två tavlor, med antingen små moln eller hjärtan som gästerna skriver små lyckönskningar på för att sedan stoppa ned i tavlan. Otroligt fint.

​Att tänka på inför bröllopet del 1​

Av Bröllopsdekorationer.com 7 months ago 843 Visningar 3 comments

Att tänka på inför bröllopet del 1

Ska du gifta dig? Vad kul! Vi kommer nu att starta en bloggserie som vi kallar "Att tänka på inför bröllopet". Som du kanske redan vet så är det en hel del man bör hålla koll på och det gäller att planera i god tid. Vi erbjuder dig en smart checklista, som du kan återkomma till för att du ska kunna hålla koll på allt och få ditt bröllop så fantastiskt som det bara går.

Bröllopsfotograf

Av Ausra Karlsson 7 months ago 360 Visningar 0 Kommentarer

Solen stod högt på himlen och värmen var påtaglig när vi möttes upp vid Landeriet strax innan Lysekilsfärgan.

Bröllopsfotografering

Eftermiddagen skulle spenderas tillsammans med vår samarbetspartner och fotograf Viktoria. Bröllopsfotografering skulle hållas inför en upplaga i Bröllopsguiden senare i sommar.

Som nämnt innan var värmen verkligen här och i de stora, vackra växthusen blev det ännu varmare. En perfekt dag. VI dekorerade både bord och dörrar samt gick igenom hur vi tänkt oss innan brudparet bytte om. Det blev så vackert!

Bröllopslokal - Villa Vanahem

Av Ausra Karlsson 7 months ago 275 Visningar 0 Kommentarer

Bröllopslokal - Villa Vanahem

I vårt senaste blogginlägg skrev vi om vårt möte på Ivory&Grace och avslutade det inlägget med att vi skulle vidare till nästa möte. Nästa möte var ett besök på bröllopslokal Villa Vanahem i Stenungsund. Vår senaste samarbetspartner som har en fantastisk plats att gifta sig på.

Vi togs väl emot av Maja som äger stället tillsammans med sin man, och blev bjudna på kaffe i solen. Alla träd och blommor blommade för fullt och gräset var så grönt. På bilden ser ni huset som man kan hyra vid bröllop och andra festligheter och lite längre ned ligger havet, så man får en fest med havsutsikt.

Bröllop - Ivory&Grace

Av Ausra Karlsson 7 months ago 311 Visningar 0 Kommentarer

Med strålande sol på himlen begav vi oss mot Mölndal tidigt på morgonen. En dag med flera möten och humöret var på topp. Först på planeringen var ett besök till Ivory&Grace, vår samarbetspartner, där vi skulle träffas och få ett ansikte på dem man pratar med via sociala medier.

Vi hade planerat detta möte för att vi skulle ha en fotografering där våra Bröllopsdekorationer står i fokus. Därför lånade vi två klänningar av dem inför fotograferingen. Vi öppnade dörren och steg in i deras Showroom och möts av en otrolig atmosfär. Glitter, spets och vitt prydde hela väggarna. Väggar fulla av bröllopsklänningar. Ett varmt välkomnade av personalen och vi satte oss ned för att gå igenom mötet och vad som väntas.