Swipe to the left

Bröllopsblogg

RSS-kanal

Dessertbord - Donuts tavla

Av Jessica 2 months ago 95 Visningar 0 Kommentarer

https://www.xn--brllopsdekorationer-r6b.com/donut-tavla-rustic-countryDessertbord - Donuts tavla

Vi vill tipsa er om donuts tavlan till dessertbord som finns i vår webshop. Denna unika tavla som man kan hänga donuts på är i hårdpapp och som man enkelt sätter små pinnar i varje färdig borrat hål på tavlan och sedan placerar man ställningen på två medföljande "ben". Det innehåller 2 tavlor som det sammanlagt får plats 18 donuts tillsammans på båda tavlorna alltså 9 donuts på varje tavla.

Bröllop - Sommarbröllop inspiration

Av Ausra 3 months ago 372 Visningar 0 Kommentarer

Bröllop - Sommarbröllop inspiration

Har er blivande man friat till er under 2017? Då är det dags att börja planera bröllopet redan nu!
Vi har dekorationerna ni behöver till ert bröllop. Vårt nya bröllopstema Rustic Country är ett lantligt tema som går att blanda med moderna produkter.

10 tillbehör för en rolig möhippa

Av MartinaW 9 months ago 156 Visningar 0 Kommentarer

10 tillbehör för en rolig möhippa

Vad vore en möhippa utan roliga tillbehör? Att skapa en möhippa som ger rätt "känsla" kräver att alla detaljer är på plats. Gör er möhippa minnesvärd för så väl den blivande bruden som för de övriga deltagarna, genom att välja rätt tillbehör som sätter guldkant på möhippan.

Drömbröllop: så får du det!

Av MartinaW 10 months ago 163 Visningar 0 Kommentarer

Ett riktigt drömbröllop, hur många är vi inte som vill ha det? Vad som innebär att just ditt bröllop blir ett drömbröllop är givetvis högst personligt. För att du ska nå dit krävs det att du verkligen vet vad just du önskar. Din dröm kanske inte alls är att skrida fram längs kyrkans altargång iklädd en prinsessliknande brudklänning. Du kanske hellre vill säga "Ja" till din älskade på en sandstrand och med bara era närmaste anhöriga som deltar. För att ditt bröllop ska bli ditt Drömbröllop så ska du alltså först ta reda på vad som är en dröm för dig och din blivande. Därefter är det noggrann planering och en del förberedelser som gäller.

Klädsel för brudgum - frack eller kostym?

Av MartinaW 10 months ago 305 Visningar 0 Kommentarer

Idag tänkte vi fokusera lite mer klädsel för brudgum. När bröllopet planeras blir det ofta mycket fokus på val av brudklänning, men brudgummens klädsel är givetvis minst lika viktig. Även brudgummen behöver känna att han trivs i valet av kläder och känner sig bekväm på sin stora dag.

Enkla sminktips till din brudmakeup

Av MartinaW 10 months ago 124 Visningar 0 Kommentarer

Oavsett om du har tänkt att lägga din egen brudmakeup eller överlåta det åt någon annan, så kan det vara en god idé att börja fundera över din makeup i tid. Det är så mycket som ska planeras och fixas inför ett bröllop att brudsminkningen ofta är något som hamnar långt ner på prioriteringslistan. Genom att tidigt börja planera för din brudmakeup så undviker du att det blir stressigt precis då de allra sista bitarna i din brudutstyrsel ska falla på plats.

Kasta ris på bröllopet

Av Ausra 11 months ago 152 Visningar 0 Kommentarer

Kasta ris på bröllopet

Naturtema - ett vackert bröllopstema

Av MartinaW 11 months ago 137 Visningar 0 Kommentarer

Vill ni skapa ett vackert och spännande bröllopstema, så är naturtema att rekommendera! Här kan ni finna massor utav dekorationer ute i naturen och det är bara er fantasi som sätter gränserna. Experimentera er fram med kvistar, kottar, mossa och blad och ni kommer att få ett mycket unikt, vackert och minnesvärt bröllop.

Dekorera er bröllopsbil till bröllopskörningen

Av MartinaW 11 months ago 298 Visningar 0 Kommentarer

En av höjdpunkterna på många bröllop är när brudparet kommer ut ur kyrkan och blir upphämtade av en perfekt bröllopsbil. Ett mycket romantiskt ögonblick är när brudparet åker i väg i sin vackert dekorerade bröllopsbil, något som gästerna gärna hjälper till att föreviga då det ofta fotograferas från alla håll och kanter.

Hos oss gästbloggar EM Event

Av Ausra 1 years ago 123 Visningar 0 Kommentarer

Vi på EM Event har fått äran att gästskriva ett par rader i Bröllopsdekorationers blogg.