Swipe to the left

Bröllopsblogg

RSS-kanal

Bröllop - Sommarbröllop inspiration

Av Ausra 1 month ago 231 Visningar 0 Kommentarer

Bröllop - Sommarbröllop inspiration

Har er blivande man friat till er under 2017? Då är det dags att börja planera bröllopet redan nu!
Vi har dekorationerna ni behöver till ert bröllop. Vårt nya bröllopstema Rustic Country är ett lantligt tema som går att blanda med moderna produkter.

10 tillbehör för en rolig möhippa

Av MartinaW 7 months ago 85 Visningar 0 Kommentarer

10 tillbehör för en rolig möhippa

Vad vore en möhippa utan roliga tillbehör? Att skapa en möhippa som ger rätt "känsla" kräver att alla detaljer är på plats. Gör er möhippa minnesvärd för så väl den blivande bruden som för de övriga deltagarna, genom att välja rätt tillbehör som sätter guldkant på möhippan.

Drömbröllop: så får du det!

Av MartinaW 8 months ago 104 Visningar 0 Kommentarer

Ett riktigt drömbröllop, hur många är vi inte som vill ha det? Vad som innebär att just ditt bröllop blir ett drömbröllop är givetvis högst personligt. För att du ska nå dit krävs det att du verkligen vet vad just du önskar. Din dröm kanske inte alls är att skrida fram längs kyrkans altargång iklädd en prinsessliknande brudklänning. Du kanske hellre vill säga "Ja" till din älskade på en sandstrand och med bara era närmaste anhöriga som deltar. För att ditt bröllop ska bli ditt Drömbröllop så ska du alltså först ta reda på vad som är en dröm för dig och din blivande. Därefter är det noggrann planering och en del förberedelser som gäller.

Klädsel för brudgum - frack eller kostym?

Av MartinaW 8 months ago 143 Visningar 0 Kommentarer

Idag tänkte vi fokusera lite mer klädsel för brudgum. När bröllopet planeras blir det ofta mycket fokus på val av brudklänning, men brudgummens klädsel är givetvis minst lika viktig. Även brudgummen behöver känna att han trivs i valet av kläder och känner sig bekväm på sin stora dag.

Enkla sminktips till din brudmakeup

Av MartinaW 8 months ago 72 Visningar 0 Kommentarer

Oavsett om du har tänkt att lägga din egen brudmakeup eller överlåta det åt någon annan, så kan det vara en god idé att börja fundera över din makeup i tid. Det är så mycket som ska planeras och fixas inför ett bröllop att brudsminkningen ofta är något som hamnar långt ner på prioriteringslistan. Genom att tidigt börja planera för din brudmakeup så undviker du att det blir stressigt precis då de allra sista bitarna i din brudutstyrsel ska falla på plats.

Kasta ris på bröllopet

Av Ausra 9 months ago 82 Visningar 0 Kommentarer

Kasta ris på bröllopet

Naturtema - ett vackert bröllopstema

Av MartinaW 9 months ago 63 Visningar 0 Kommentarer

Vill ni skapa ett vackert och spännande bröllopstema, så är naturtema att rekommendera! Här kan ni finna massor utav dekorationer ute i naturen och det är bara er fantasi som sätter gränserna. Experimentera er fram med kvistar, kottar, mossa och blad och ni kommer att få ett mycket unikt, vackert och minnesvärt bröllop.

Dekorera er bröllopsbil till bröllopskörningen

Av MartinaW 9 months ago 221 Visningar 0 Kommentarer

En av höjdpunkterna på många bröllop är när brudparet kommer ut ur kyrkan och blir upphämtade av en perfekt bröllopsbil. Ett mycket romantiskt ögonblick är när brudparet åker i väg i sin vackert dekorerade bröllopsbil, något som gästerna gärna hjälper till att föreviga då det ofta fotograferas från alla håll och kanter.

Hos oss gästbloggar EM Event

Av Ausra 10 months ago 63 Visningar 0 Kommentarer

Vi på EM Event har fått äran att gästskriva ett par rader i Bröllopsdekorationers blogg.

Hur mycket kostar ett bröllop?

Av MartinaW 10 months ago 77 Visningar 0 Kommentarer

Hur mycket kostar ett bröllop? Det är en fråga som många par i giftastankar ställer sig. Hur mycket ett bröllop i slutändan kostar är väldigt olika och beror givetvis på en mängd olika faktorer. I det här inlägget kategoriserar vi upp vad som kan ingå i olika typer av bröllop för att enkelt kunna se vad det blir för skillnad mellan dem.