bröllopsdekorationer

Bröllopsfotograf 

Viktoria heter jag och är 33 år och bor med min man och två barn, 4 år & 7 år gamla i Uddevalla.
Gillar träning och hälsa och försöker hinna med lite träning under veckan som många andra.
Fotbollskarriären hamnade tyvärr på hyllan för länge sen.  Till vardags arbetar jag som kommunvägledare i Uddevalla kommun.
Jag är en perfektionist med massa energi och har jag bestämt mig för något så fullföljer jag det till 110%.
Dricker mer än gärna både kaffe och prosecco!
Jag älskar yviga buketter, tyllkjolar och spets på bild. Bohemisk stil med känsla och mjuka toner.

​Så tycker du om mina bilder så tveka inte på att kontakta mig!

Instagram : Fotografviktoriaolsson
Facebook: Fotografviktoriaolsson
Hemsida: www.viktoriaolsson.wixsite.com/foto

bröllopsfotograf

Bröllopskoordinator

Planeringslycka drivs av Malin i Västmanland. Hon går Great Weddings Academy via Johanna Kajson. 
Planeringslycka säger att anlita en koordinator handlar inte om att släppa kontrollen utan om att ta den.
Hon blir ett lyssnande öra och personlig rådgivare i alla val och funderingar som uppstår under planeringsprocessen. 
Planeringslycka finns här för att förverkliga era drömmar!

Instagram : Planeringslycka
Facebook: Planeringslycka
Hemsida: www.planeringslycka.se

Bröllopskoordinator

Bröllopsblommor 

Melody Flowers- din blomsterbutik för alla tillfällen!
Med kunskap, kvalité och hjärta hjälper vi er att få ett blomstrande bröllop!
Stort som litet, hemma i trädgården eller på slottet, vi designar efter era önskemål, behov och budget!
Hör gärna av er för mer information och bokning utav en brudkonsultation. Vi finns framför allt i
Storstockholm men kan också ta uppdrag på andra orter!
bröllopsdekorationer

Bröllopsdesign

Emma Martinsson jobbar med frilansuppdrag som grafisk designer och illustratör.
Madebyemma.se kan du beställa personliga tavlor, inbjudningskort.


Trollkarl - Underhållning till bröllop

Letar du efter den perfekta underhållningen till din stora dag? Douglas har stor erfarenhet av bröllopsunderhållning och har uppträtt på bröllop i hela Sverige. Magi är en perfekt isbrytare till ditt bröllop, antingen kan Douglas mingla runt bland dina gäster under minglet eller så kan han underhålla med en scenshow efter middagen för alla dina gäster. Fördelen med all boka en trollkarl är att du kan använda honom precis som du vill under dit bröllop. Boka en upplevelse som dina gäster sent kommer att glömma och gör ditt bröllop till en succé.

Sisters in law

Sisters in Law är en sida som handlar om allt som har med bröllop att göra, med fokus på vintage, bohemiska och lantliga bröllop. Förutom att inspirera genom blogginlägg om bland annat dekorationer, klädsel och blommor så vill vi erbjuda våra läsare ett enkelt sätt att hitta de bröllopstjänster de är på jakt efter, till exempel vintageporslin, bohemiska brudklänningar eller rustika lador att ha bröllopsfesten i. Vi väljer noggrant ut vilka företagare och verksamheter som ska synas på vår sida och vi upptäcker ständigt nya fantastiska leverantörer.

Bil till ditt bröllop

BookAclassic är en hemsida där du kan boka en klassisk bil eller veteranbil till ditt bröllop. Känslan av att komma ut från kyrkan eller rådhuset och bli hämtad av en chaufför och köra runt i en klassisk bil eller veteranbil som en bröllopsbil är något som alla borde unna sig på deras stora dag. Dina gäster kommer att älska att se dig njuta av din klassiska bil med chaufför. Hos BookAClassic kan du enkelt och lätt boka en klassisk bröllopsbil till ditt fina bröllop.

Bröllop i Stockholm – Hyr bil hos Stefan!

  • Instagram @stuffe008
  • Kontakta Stefan vi mejl steffes46@gmail.com

Elegant Kids

Hos Elegant Kids hittar du lätt och smidigt eleganta barnkläder, assessorer och skor till alla möjliga högtider.

Fotograf och filmare Lena Petersson

Det underbara bröllopet! Lena hjälper er att föreviga den på film och fotografi. Med kamerans hjälp fångas känslor och förmedlas de oförglömliga ögonblicken så att er stora dag blir till ett bestående minne för livet. Hon skapar även bröllopsvideos med bild, film och musik. Utför redigeringsarbeten samt erbjuder digital scrapbooking för ert bröllopsalbum.

Fotograf Malin Norlén

Bröllop är väldigt speciellt att få föreviga. Det är just känslorna som jag tycker är underbart att fånga på bild. Det är en förväntansfull dag för Er som länge har planerats från detaljer till helhet. Kläder, hår och smink, vigsel, glada gäster, champagne, middag och tillslut festen. För Malin handlar bröllopsfotografering om att återberätta ert bröllop så att ni kan uppleva er fina dag om och om igen.

Framkalla era bröllopsbilder gratis

Hos konsumentguiden framkallabildergratis.nu kan du framkalla upp till 150 bilder gratis. Du hittar bland annat verifierade fotolabb som erbjuder gratis framkallning i Sverige – allt på ett och samma ställe.

    canvastavlor

Gör canvastavla av era bröllopsbilder

Hos canvastavloronline.se kan du göra egna canvastavlor av dina bilder. Carl har samlat aktuella företag som erbjuder canvastryck på nätet men även kompletterat guiden med smarta tips och allt du behöver tänka på innan du beställer canvas av dina motiv. 

Mormor Märthas Porslin

Mormor Märthas Porslin är ett företag som finns i Örebro. Företaget hyr ut blandat vintageporslin och andra vackra ting som hör dukningen till. Kontakta Mormor Märthas Porslin om du önskar sätta en personlig och annorlunda prägel på bröllopsdukningen” Kika gärna in på hemsidan www.mmporslin.se för inspiration och information!

Personliga tårtdekorationer

Karolina hjälper dig att designa din egen cake topper. Brudparet på tårtan har liknande kläder och blommor som er brudparet. Tillverkat helt efter dina önskemål. En unik dekoration som blir ett minne för livet eftersom den är gjord i polymerlera. De kan sitta, stå, ligga, springa eller vad du nu vill.